Dildo Anal Dhe Vaginal Raging Hard-Ons Slimline Ballsy 11.2 cm

BI0500

3 190 Lekë

Kujdes: Artikulli i fundit ne stok

Me shume informacion

Dildo Anal Dhe Vaginal Raging Hard-Ons Slimline Ballsy 11.2 cm

Me gjatesi 11.2 cm.

Diameter 5 cm.

Penetrim 9.39 cm.

Me nje dizajn teper realist per nje kenaqesi maksimale, i projektuar posacerisht per penetrim anal.

Nje model pak me i holle se lodrat tradicionale te seksit, per nje aktivitet te pelqyeshem.

Materialet me te cilat perbehet jane te sigurta per trupin si dhe Sil-A-Gel antibakterial.

Reviews

Write a review

Dildo Anal Dhe Vaginal Raging Hard-Ons Slimline Ballsy 11.2 cm

Dildo Anal Dhe Vaginal Raging Hard-Ons Slimline Ballsy 11.2 cm

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori