Dildo Tape Anal Butt Plug Classic Medium 13.4 cm

BI0505

2 390 Lekë

Kujdes: Artikulli i fundit ne stok

Me shume informacion

Dildo Tape Anal Butt Plug Classic Medium 13.4 cm

Me gjatesi 13.4 cm.

Diameter 3.6 cm.

Penetrim 9.65 cm.

Një lodër klasike për fillestarët, i projektuar posacerisht per veprimin anal.

Me forme konike dhe bazament me te madh per te siguruar qendrueshmeri.

Materialet me te cilat perbehet jane te sigurta per trupin si dhe Sil-A-Gel antibakterial.

Reviews

Write a review

Dildo Tape Anal Butt Plug Classic Medium 13.4 cm

Dildo Tape Anal Butt Plug Classic Medium 13.4 cm

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori