Set I Plote Anal Lejla Bestseller Full Anal Kit

BI0545

5 490 Lekë

Kujdes: Artikulli i fundit ne stok

Me shume informacion

Set i plote me 5 produkte per kenaqesi anale.

Me vibrator te formave dhe gjatesive te ndryshme.

Me gjatesi perkastesisht:24 cm; 15,5 cm; 10,5 cm; 11 cm; 5,5 cm dhe diameter  2,5 cm; 0,7 cm; 1 cm; 1,7 cm; 3 cm.

Materialet jane te ndryshme ABS, PVC dhe TPE.

Me ngjyre lejla per lojra te paharrueshme dhe mjaft te nxehta.

Reviews

Write a review

Set I Plote Anal Lejla Bestseller Full Anal Kit

Set I Plote Anal Lejla Bestseller Full Anal Kit

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori