Sekret.al është website e-commerce i krijuar nga NetTrade Albania shpk, kompania më e madhe Shqipëtare e dedikuar për shitjet online. 

Kompania jonë menaxhon edhe faqen e njohur www.DyqanTaxi.com por për faqen sekret ne kemi vendosur të operojmë në mënyrë krejt të ndryshme nga ajo e Dyqan Taxi në mënyrë të tillë që cdo porosi të ngelet anonime dhe privatësia juaj të ruhet 100%

Si mund ta realizojmë këtë?

Mbasi ju përzgjidhni produktin që dëshironi, e bëni porosinë nëpërmjet 3 alternativave të mundshme, (c'do ditë 24 orë në ditë nëpërmjet adresës sonë të emailit kontakt@dyqantaxi.com ose nëpërmjet daljes normale me shportën tuaj tek www.sekret.al )

Porosia bëhet thjesht me kodin e produktit që do gjeni anash fotos. Personi që mer porosinë tuaj konfirmon gjëndjen në stokun tonë dhe më pas konfirmon edhe njëherë porosinë me ju, duke ju telefonuar tek numri juaj dhe duke ju kërkuar një emër i cili do tërheqë pakon. Në këtë moment porosia kalon në departament tjetër të Dyqan Taxi dhe asnjeri nuk di cfarë ka pakoja dhe për kë do jetë. Pakoja paketohet në mënyrë të padukshme nga jashtë dhe dërgohet tek një kompani private transporti. Kompania private e transportit ka vetë një pako të padukshme nga jashtë dhe një destinacion për ta dorëzuar. Ne kemi zgjedhur të përdorim kompani private vetëm sepse donim të ruanim privatësinë tuaj 100%, kështu edhe në Tianë pakot do vinë me kompaninë private jo me korrierët tanë. Kjo do risë pak koston e transportit te cilen e mbulojme ne por do ju ruajë  100% privatësinë tuaj. Kjo procedurë funksionon vetëm për produktet e Sekret.al.

Të dhënat që ju keni pranë kompanisë tonë, janë detyrimi jonë ligjor të mos nxiren nga zyrat tona për asnjë qëllim dhe për asnjë arsye tjetër përvec plotësimit të nevojave tuaja. Ne mbajmë përgjegjësi të plotë dhe ju sigurojmë që kjo gjë nuk do ndodhë asnjëherë, ne jemi pagues taksash ashtu si ligji Shqipëtar kërkon.