Dildo Anal Dhe Vaginal Raging Hard-Ons Slimline Ballsy 18.5 cm

BI0506

3 490 Lekë

Me shume informacion

Dildo Anal Dhe Vaginal Raging Hard-Ons Slimline Ballsy 18.5 cm

Dildo anal Dhe vaginal Raging Hard-Ons Slimline Ballsy

Me gjatesi 18.5 cm.

Diameter 3 cm.

Penetrim 17 cm.

Me nje dizajn teper realist per nje kenaqesi maksimale, i projektuar posacerisht per veprimin anal por edhe vaginal.

Nje model pak me i holle se lodrat tradicionale te seksit, per nje aktivitet te rehatshem.

Materialet me te cilat perbehet jane te sigurta per trupin si dhe Sil-A-Gel antibakterial.

Reviews

Write a review

Dildo Anal Dhe Vaginal Raging Hard-Ons Slimline Ballsy 18.5 cm

Dildo Anal Dhe Vaginal Raging Hard-Ons Slimline Ballsy 18.5 cm

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori