Xhel Simulues Klitori Dhe Vagine Lady Gel 30 ml Shiko me te madhe

Xhel Simulues Klitori Dhe Vagine Lady Gel 30 ml

BI0472

2 390 Lekë

Me shume informacion

Xhel Simulues Klitori Dhe Vagine Lady Gel 30 ml

Stimulues natyral klitori dhe vagine.

Eshte nje xhel i krujiar posacerisht per te permiresuar kenaqesine seksuale te femrave dhe ndjeshmerine e pjeseve intime.

Ai punon duke stimuluar qerkullimin e gjakut ne klitoris dhe zonen e vogines.

Pas plikimit xheli do tju jape ndjeshmeri gudulisjeje, ndjesi te ngrohte dhe intensifikim te orgazmes.

Reviews

Write a review

Xhel Simulues Klitori Dhe Vagine Lady Gel 30 ml

Xhel Simulues Klitori Dhe Vagine Lady Gel 30 ml

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori