Parfum Me Efekt Feromonesh Joshes Femrash Pheromen Eau De Toilette Cobeco Shiko me te madhe

Parfum Me Efekt Feromonesh Joshes Femrash Pheromen Eau De Toilette Cobeco

SE0761

1 290 Lekë

Me shume informacion

Parfum Me Efekt Feromonesh Joshes Femrash Pheromen Eau De Toilette Cobeco

Parfum Cobeco PheroFem Eau de Toilette

Me arome sensuale inspiruar nga efekti natyral i feromoneve. Per te qene e parezistueshme.

Ky parfum permban kombinimin e disa ingredienteve unik te cilet kane te njejtin efekt si feromonet.

Aroma sensuale stimulon deshiren femerore dhe thekson terheqjen seksuale.

Reviews

Write a review

Parfum Me Efekt Feromonesh Joshes Femrash Pheromen Eau De Toilette Cobeco

Parfum Me Efekt Feromonesh Joshes Femrash Pheromen Eau De Toilette Cobeco

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori