Hapese Dhe Tape Shishe Vere Ne Forme Zemre Shiko me te madhe

Hapese Dhe Tape Shishe Vere Ne Forme Zemre

SE0111

1 790 Lekë

Kujdes: Artikulli i fundit ne stok

Me shume informacion

Hapese dhe tape shishe vere ne forme zemre

Dy aksesore per shishen e veres me fundin ne forme zemre.

Nje aksesor sherben per te hapur shishen e veres dhe tjetri per ta mbyllur ate nese do e lini shishen per ta mbaruar me vone.

Te dy aksesoret jane te perbere nga metal cilesor dhe jane te paketuara ne nje pako ideale per dhurata ne cift.

Reviews

Write a review

Hapese Dhe Tape Shishe Vere Ne Forme Zemre

Hapese Dhe Tape Shishe Vere Ne Forme Zemre

24 produkte të tjera në të njëjtën kategori