Zmadhues Penisi Androextender

BI0415

21 990 Lekë

Kujdes: Artikulli i fundit ne stok

Me shume informacion

Zmadhues Penisi Androextender

Androextender eshte nje pajisje per zmadhimin e penisit. Nje pajisje e cila eshte perdorur nga mjaft meshkuj ne te gjithe boten.

Ajo fiksohet lehtesisht mbi penis dhe mund te mbahet ndersa ju ecni, rrini ulur etj.

Kjo pajisje do tju ndihmoje te rrisni gjatesine e penisit deri ne 4 cm dhe nje diameter te shtuar deri ne 1.5 cm per disa muaj.

Forca e terheqjes qe ushtron pajisja stimulon rritje e indevbe te panisit.

Keshillohet te perdoret 4 -9 ore ne dite, duke bere nje pushim kur shikohet e arsyeshme, per rezultate sa me te kenaqeshme.

Reviews

Write a review

Zmadhues Penisi Androextender

Zmadhues Penisi Androextender

23 produkte të tjera në të njëjtën kategori