Dildo-Kellef dhe Dildo Anal Strap-On Everlasting Duet per Meshkuj

SE0684

3 690 Lekë

Kujdes: Artikulli i fundit ne stok

Me shume informacion

Dildo kellef zmadhues penisi + dildo anal 2ne1 Strap On per kenaqesi te dyfishte! Kthehuni nga njeri i thjeshte, ne nje kalores te fushishem me armature çeliku!

Nderkohe qe dildo me i madh eshte bosh nga brenda dhe penisi i personit qe e vesh (jo ne ereksion te plote) ze vend, nje dildo i dyte me i vogel te jep njekohesisht kenaqesi anale. Pershtatet ne menyre perfekte dhe eshte i thjeshte per tu veshur fale rripave elastike.

Dy dildot jane praj materiali PVC dhe te krijuar ne pamje reale, ne gjyre lekure dhe me damare.

Dildot mund te penetrojne shume thjeshte nese aplikoni edhe lubrifikant.

Dildo kryesor kellef: gjatesia 15cm, diametri 4cm, thellesia 10.5 cm, diametri i brendshem 3 cm.

Dildo dytesor anal: gjatesia 13 cm, diametri 2.4 cm.

Materiali: PVC.

Reviews

Write a review

Dildo-Kellef dhe Dildo Anal Strap-On Everlasting Duet per Meshkuj

Dildo-Kellef dhe Dildo Anal Strap-On Everlasting Duet per Meshkuj

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori