Masturbues Vagine dhe Goje 2in1 Hummer Shiko me te madhe

Masturbues Vagine dhe Goje 2in1 Hummer

SE0727

5 290 Lekë

Me shume informacion

Masturbues Vagine dhe Goje 2in1 Hummer

Double masturbator me hyrje orale & vaginale!

Me strukturë stimuluese brenda tunelit për ndjesi ekstra. Materiali ultra i butë dhe pamja e saj pothuajse reale ju lejon të mos ndjeni asnjë ndryshim midis masturbatorit dhe vaginës apo gojës së vërtetë. Mjafton të c’filetoni njërën nga kapakët dhe kënaquni.

Mund ta hiqni lehtësisht nga mbajtësja për një pastrim më të mire. Forma e saj e fshehtë ju lejon privatësi dhe besim të plotë kudo që shkoni. Lubrifikant tester i përfshirë.

Gjatësia totale: 18 cm, diametër 3 cm (fleksibël).

Materiali: TPE, PET, ABS, pa phthalates sipas rregullores së BE-së.

Reviews

Write a review

Masturbues Vagine dhe Goje 2in1 Hummer

Masturbues Vagine dhe Goje 2in1 Hummer

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori