Dildo Ne Forme U-je Per Penetrim Te Dyfishte Bestseller Double Sex 30 cm

BI0546

2 990 Lekë

Me shume informacion

Dildo i dysh i perbere nga 30 cm material xhel

Forma anatomike e lakuar lejon pentrim te dyfishte ne vagin dhe ne anus ne te njejten kohe, ose penetrim njekohesisht ne dy vagina.

Provoni kenaqesine totale. Shume i rreshkitshem dhe elastik.

Gjatesia: 30 cm

Diametri 2-3 cm

Materiali: Xhel pa phtalete

Reviews

Write a review

Dildo Ne Forme U-je Per Penetrim Te Dyfishte Bestseller Double Sex 30 cm

Dildo Ne Forme U-je Per Penetrim Te Dyfishte Bestseller Double Sex 30 cm

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori