Set Lodrash Seksi Erotic Treasure Kit

SE0901

5 390 Lekë

Kujdes: Artikulli i fundit ne stok

Me shume informacion

Set i plote lodrash erotike Erotic Treasure per kenaqesi ekstreme, fantazi te gjalleruar, orgazma te ndryshme dhe gjithmone e me te fuqishme!

Seti permban:

1 vibrator klasik me vibrime me shpejtesi te ndryshme te rregullueshme ne baze. Gjatesia 17 cm, diam 2.5 cm. Baterite 2 x AA nuk jane te perfshira. Materiali: Plastik.

1 menge penisi e bute e cila mund te vendoset ne vibrator per te ndryshuar pamjen. Gjatesia 19 cm , diametri 3.5cm elastik. Materiali: TPE.

1 menge penisi me strukture me maja stimuluese. Gjatesia 17 cm , diametri 3.2cm elastik. Materiali: TPE.

1 plug anal i bute me maje te holle dhe ngjitje me vakum ne baze. Gjatesia: 14.5 cm, diametri: 0.8 - 2.8 cm, Materiali: PVC.

1 bullet vibrues me pult kontrolli. Gjatesia 5.5 cm, diam. 2.5 cm. Baterite 2 x AA nuk jane te perfshira. Materiali: ABS.

1 love balls per perdorim anal dhe vaginal, me nje tope te brendshem i cili krijon vibrime gjate perdorimit, te lidhura se me rrip mbajtes. Diam. 3 cm. Materiali: ABS.

2 unaza penisi elastike me stimulues vaginal te cilat mund ti perdorni ne vibrator ose ne penis. Diametri 2 cm elastik. Materiali: TPE

Reviews

Write a review

Set Lodrash Seksi Erotic Treasure Kit

Set Lodrash Seksi Erotic Treasure Kit

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori