Mini Kolltuk Me Ajer Dhe Vibrator King Cock Vibrating Inflatable Hot Seat

SE0904

12 490 Lekë

Kujdes: Artikulli i fundit ne stok

Me shume informacion

Mini Kolltuku i kenaqesise maksimale!

Stol King Cock me vibrime prej materiali plastic te bute per ndeji sa me reale.

Mund te zgjidhni ndermjet 2 dildove me vibrime te perfshire, njeri me diam. 4.1 cm dhe gjatesi 15.4cm dhe tjetri me diam 4.6cm dhe gjatesi 20.3cm.

Reviews

Write a review

Mini Kolltuk Me Ajer Dhe Vibrator King Cock Vibrating Inflatable Hot Seat

Mini Kolltuk Me Ajer Dhe Vibrator King Cock Vibrating Inflatable Hot Seat

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori