Zgjatues Penisi Perfect 2" Extension

SE0938

3 490 Lekë

Kujdes: Artikulli i fundit ne stok

Me shume informacion

Zgjatues penisi me ngjyrë natyrale, që siguron një rritje të madhësisë deri në 33% për shkak të zgjerimit dhe trashjes.

Me kokë të kuqe dhe me vena të dallueshme. Përfshin lubrifikant dhe pastrues.

Përafërsisht. 19 cm e gjatë, diam. Ø brendshëm ~ 2,7 cm.

Materiali: TPE, pa phthalate pa sipas Rregullores së BE.

Reviews

Write a review

Zgjatues Penisi Perfect 2" Extension

Zgjatues Penisi Perfect 2" Extension

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori