Vagine & Goje Violetta's

SE0194

4 190 Lekë

Kujdes: Artikulli i fundit ne stok

Me shume informacion

Vagine & Goje Violetta's 

Per ti patur te dyja - nje vagine dhe nje goje per argetim kurdo.

Tunel  me forma te ngritua per stimulim.

Diameter fleksibel 5 - 6.5 cm

Gjatesia totale e kanaces: 18 cm.

Masturbatori mund te nxiret nga kanacja (per tu lare lehte me uje dhe sapun).

Materiali masturbatorit: silikon, i kujdeshem me lekuren e i bute. 

Reviews

Write a review

Vagine & Goje Violetta's

Vagine & Goje Violetta's

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori