Masturbues Dhe Menge Penisi Magic Tunnel Shiko me te madhe

Masturbues Dhe Menge Penisi Magic Tunnel

SE0282

1 290 Lekë

Me shume informacion

Masturbues dhe menge penisi Magic Tunnel

Mëngë penisi prej silikon për një penis më të gjerë dhe masturbues për kënaqësi në momentet kur jeni vetëm. Mund të pëdoret nga të dyja anët. Struktura stimuluese siguron një kënaqësi shumë të madhe.

Përmasat: 12 cm, diam. 2 cm (fleksibel). 
Pa phthalates, sipas rregullores së BE-së.

 

Reviews

Write a review

Masturbues Dhe Menge Penisi Magic Tunnel

Masturbues Dhe Menge Penisi Magic Tunnel

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori