Prezervative Pasante Sensitive Te Holle Dhe Te Lubrifikuar 3 cope

BI0356

590 Lekë

Me shume informacion

Prezervative Pasante Sensitive Te Holle Dhe Te Lubrifikuar 3 cope

Prezervativ Pasante Sensitive.

25% me i holle se prezervativet e zakonshem dhe sigurn nje pervoje te jashtzakonshme.

Eshte i sigurt per seksin oral dhe penetrues.

I qendrueshem dhe i lubrifikuar mire.

Pako permban 3 cope.

Reviews

Write a review

Prezervative Pasante Sensitive Te Holle Dhe Te Lubrifikuar 3 cope

Prezervative Pasante Sensitive Te Holle Dhe Te Lubrifikuar 3 cope

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori