Prezervative Pasante Ribs And Dots Me Kanale Dhe Kokrra 3 cope

BI0525

590 Lekë

Kujdes: Artikulli i fundit ne stok

Me shume informacion

Prezervative Pasante Ribs And Dots Me Kanale Dhe Kokrra 3 cope

Prezervative Pasante Ribs And Dots.

Me kanale dhe kokrriza per ndjesi shtese per te dy partneret.

Pako permban 3 cope.

Me gjatesi 190mm dhe diameter 54mm, i qendrueshem dhe i lubrifikuar mire.

Reviews

Write a review

Prezervative Pasante Ribs And Dots Me Kanale Dhe Kokrra 3 cope

Prezervative Pasante Ribs And Dots Me Kanale Dhe Kokrra 3 cope

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori