E re Ulje! LUBRIFIKANT ME BAZË UJI ME SHIJE PAMBUK-SHEQERI Shiko me te madhe

LUBRIFIKANT ME BAZË UJI ME SHIJE PAMBUK-SHEQERI

A-003398

2 600 Lekë

Kujdes: Artikulli i fundit ne stok

Me shume informacion

Përmbajtja: 100 ml

Përdorimi: Për femrën / mashkullin

Stimulimi: I preferuar për seks oral

 

Çfarë është?

Ai është një lubrifikant me bazë uji dhe shijen e një karameleje të ëmbël. Garanton një efekt lubrifikues të zgjatur që ndihmon në rritjen e kënaqësisë dhe intimitetit. Gjithashtu, është perfekt për seksin oral. Ai nuk është ngjitës dhe është i lehtë për tu pastruar.

 

Për çfarë shërben?

Është një lubrifikant i provuar klinikisht që mund të përdoret për të lubrifikuar pjesët tuaja intime dhe është plotësisht i sigurt edhe në rastet e seksit oral. Ajo ofron një aromë dhe shije të këndshme për marrëdhëniet tuaja.

 

Si përdoret?

Hapeni dhe aplikojeni në zonën e planifikuar.

Masat paraprake: mos e aplikoni në lëkurë të irrituar. Në rast të acarimit, ndaloni përdorimin e produktit dhe pastrojeni me ujë. Në rast kontakti me sytë, pastrojeni me ujë.

Produkti duhet të ruhet në një mjedis të freskët dhe të thatë.

Mbajeni larg fëmijëve.

Vetëm për përdorim të jashtëm.

Mos e gëlltisni atë.

Reviews

Write a review

LUBRIFIKANT ME BAZË UJI ME SHIJE PAMBUK-SHEQERI

LUBRIFIKANT ME BAZË UJI ME SHIJE PAMBUK-SHEQERI

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori