Cmim i reduktuar! Prezervative Wild Love 3 cp Shiko me te madhe

Prezervative Wild Love 3 cp

BI0055

490 Lekë

-100 Lekë

590 Lekë

Me shume informacion

Prezervative Wild Love 3 cp

Tre prezervative perbere nga material latex natyral.

Ngjyre trasparente dhe te lubrifikuar.

Mos i perdorni te shoqeruara me lubrifikant.

Ruajini ne ambjent te fresket jo te ekspozuar ne diell.

Reviews

Write a review

Prezervative Wild Love 3 cp

Prezervative Wild Love 3 cp

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori