50 Hijet e Greit - LEGO i jep tjeter kuptim fjales Lodra Seksi

50 Hijet e Greit - LEGO i jep tjeter kuptim fjales Lodra Seksi

Fjala “lodra seksi” thjeshte mori nje kuptim komplet te ri kur LEGO-t filluan te transformonin Fifty Shades Of Grey (50 Hije e Greit) ne lodra lego. Kompania e lodrave krijoi nje trailer te animuar ne te cilin demonstrojne prezantimin e shkurter te filmit duke perdorur lodrat. Traileri eshte i pershtatur ne titullim me emrin Fifty Shades Of Bricks (50 Hijet e Tullave) dhe eshte i kompletuar me “dhomen e kuqe” te Christian Grey. Shikoni dhe argetohuni!

Burimi : Latin Times

Tags: lodra seksi

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url withhttp://)
* Comment:
Type Code