Vibrator Buzekuq Trendafil I Kuq Blooming Rose 6X Lipstick Vibe 9 cm

BI0437

3 390 Lekë

Me shume informacion

Vibrator Buzekuq Trendafil I Kuq Blooming Rose 6X Lipstick Vibe 9 cm

Vibrator ne formen e nje trendafili buzekuq

Material PVC me gjatesi 9 cm, ngjyre e kuqe

Me 6 funksione vibrimi 

Per kenaqesi te paperseritshme dhe imagjinate te shfrenuar

Reviews

Write a review

Vibrator Buzekuq Trendafil I Kuq Blooming Rose 6X Lipstick Vibe 9 cm

Vibrator Buzekuq Trendafil I Kuq Blooming Rose 6X Lipstick Vibe 9 cm

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori