Set Kenaqesie Ekstreme Bestseller Extreme Pleasure Kit Pink

BI0565

7 290 Lekë

Kujdes: Artikulli i fundit ne stok

Me shume informacion

Nje set i plote erotik pink per kenaqesi ekstreme dhe fantazi te gjalleruar.

Seti permban:

1. Nje vibrator klasik, i lemuar dhe i drejte, me disa shpejtesi vibrimesh, gjatesi 17 cm, diameter 2.5 cm, punon me 2 bateri AA (te paperfshira), materiali ABS.

2. Nje kellef me pamje realiste penisi i cili mund te vendoset tek vibratori per ti ndryshuar pamjen dhe permasat, gjatesia 16.5 cm, diametri 2.5 cm (elastik dhe i zgjerueshem), materiali PVC i bute dhe shume i ngjashem ne ndjesi me lekuren.

3. Nje menge qe vendoset ne penis, me kokrriza stimuluese, material TPE elastik.

4. Nje unaze penisi me ngacmues klitori, material TPE elastik.

5. Nje dildo realist shume i ngjashem me nje penis te vertete, fleksibel, me damare te theksuar, gjatesia 16.5 cm, diametri 3 cm, Materiali PVC i bute dhe shume i ngjashem ne ndjesi me lekuren.

6. Nje dildo anal me gogla qe sa sa vijne e zsmadhohen, gjatesia 20 cm, diametri 1-2.5 cm, materiali ABS.

7. Nje masturbator ne formen e vagines me dizajn dhe ndjesi shume reale, materiali TPE elastik.

8. Nje vibrator i vogel oval me disa shpejtesi vibrimesh qe kontrollohen me pult, gjatesia 5.5 cm, diametri 2.5 cm, punon me 2 bateri AA (te perfshira), materiali ABS.

9. Nje çift goglash me kokrriza stimuluese per kenaqesi vaginale dhe anale, diametri 3.2 cm secila, materiali PVC i bute.

Reviews

Write a review

Set Kenaqesie Ekstreme Bestseller Extreme Pleasure Kit Pink

Set Kenaqesie Ekstreme Bestseller Extreme Pleasure Kit Pink

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori