Sekret.al është një dyqan online me produkte dhe lodra erotike, vetëm për persona mbi 18 vjeç, i cili ruan 100% privatësinë e personave që blejnë. 

 

Si mund ta realizojmë këtë?

 

Mbasi ju përzgjidhni produktin që dëshironi, e bëni porosinë nëpërmjet 4 menyrave të mundshme:

1. Duke porositur online nëpërmjet faqes sonë. Pra tek produkti, klikoni butonin “Shto në shportë”.

2. Nëpërmjet adresës sonë të emailit info@sekret.al

3. Duke na telefonuar në numrin +355 44 50 7979

4. Duke nga shkruar mesazhe tek rrjetet tona sociale Facebook dhe Instagram

 

Porosia bëhet thjesht me kodin e produktit që do gjeni anash fotos. Personi i kujdesit të klientit që mer porosinë tuaj konfirmon nëpermjet telefonit ose e-mailit porosinë që keni kryer. Në këtë moment porosia kalon në departament tjetër të Sekret.al dhe asnjë njeri nuk di çfarë ka pakoja dhe për kë do jetë. Pakoja paketohet në mënyrë të padukshme nga jashtë, i vendoset nje kod dhe dërgohet tek korrieri ose tek një kompani private transporti. Kjo procedurë funksionon vetëm për produktet e Sekret.al.

 

Të dhënat që ju keni pranë kompanisë tonë, janë detyrimi ynë ligjor që të mos nxiren nga zyrat tona për asnjë qëllim dhe për asnjë arsye tjetër përveç plotësimit të nevojave tuaja. Ne mbajmë përgjegjësi të plotë dhe ju sigurojmë që kjo gjë nuk do ndodhë asnjëherë. Ne jemi pagues taksash ashtu si ligji Shqipëtar kërkon.