Shiko me te madhe

Xhel Stimulues Klitori Orgasmic Touch Per Femra 50 ml

EF0542

2 100 Lekë

Kujdes: Artikulli i fundit ne stok

Me shume informacion

Xhel Stimulues Klitori Orgasmic Touch Per Femra 50 ml

Xhel stimulues klitori, i krijuar posacerit per femrat.

Ai stimulon ndjeshmerine e klitorit duke bere te mundur rritjen e ndjeshmerise dhe te kenaqesise.

Aplikoni sasine e deshiruar ne klitor duke masazhuar dhe mund te perserisni sa here te deshironi.

Para perdorimit duhet te beni testin e alergjise, duke e provuar ate me pare ne sqetull.

Duhet te nderpritet perdorimi nese rezultoni alergjik.

Reviews

Write a review

Xhel Stimulues Klitori Orgasmic Touch Per Femra 50 ml

Xhel Stimulues Klitori Orgasmic Touch Per Femra 50 ml

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori