Stimulues Xhel Vonues Ejakulimi Rocco Siffredi Sex Toys Essentials Delay Gel 50 ml Shiko me te madhe

Xhel Vonues Ejakulimi Rocco Siffredi Sex Toys Delay Gel 50 ml

EF0571

2 300 Lekë

Kujdes: Artikulli i fundit ne stok

Me shume informacion

Xhel per zgjidhjen e problemeve te ejakulimit te parakohshem, shpesh te shkaktuara nga stresi apo ankthi.

Ky produkt vepron duke reduktuar ndjeshmerine e tepert te penisit, mjaftueshem sa per te patur marredhenie me te gjata dhe me te kenaqshme.

Si perdoret? Mjafton te aplikoni nje sasi te vogel te xhelit "Rocco Delay Gel" pergjate gjithe penisit para marredhenies.

Perthithet shpejt nga lekura dhe nuk eshte ngjites.

Perpara se ta perdorni rregullisht, aplikoni pak nga xheli tek parakrahu juaj. Ne rast reaksioni alergjik, nderpritni menjehere perdorimin e xhelit. Xheli eshte i pershtatshem vetem per perdorim te jashtem.

Sasia: 50 ml

Reviews

Write a review

Xhel Vonues Ejakulimi Rocco Siffredi Sex Toys Delay Gel 50 ml

Xhel Vonues Ejakulimi Rocco Siffredi Sex Toys Delay Gel 50 ml

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori