Stimulues Krem Vonues Ejakulimi Rocco Siffredi Sex Toys Essentials Delay Cream 50 ml Shiko me te madhe

Krem Vonues Ejakulimi Rocco Siffredi Sex Toys Delay Cream 50 ml

EF0572

2 300 Lekë

Me shume informacion

Krem per zgjidhjen e problemeve te ejakulimit te parakohshem, shpesh te shkaktuara nga stresi apo ankthi.

Ky produkt vepron duke reduktuar ndjeshmerine e tepert te penisit, mjaftueshem sa per te patur marredhenie me te gjata dhe me te kenaqshme.

Si perdoret? Mjafton te aplikoni nje sasi te vogel te kremit "Rocco Delay Gel" pergjate gjithe penisit para marredhenies.

Perthithet shpejt nga lekura dhe nuk eshte ngjites.

Perpara se ta perdorni rregullisht, aplikoni pak nga kremi tek parakrahu juaj. Ne rast reaksioni alergjik, nderpritni menjehere perdorimin e kremit. Kremi eshte i pershtatshem vetem per perdorim te jashtem.

Sasia: 50 ml

Reviews

Write a review

Krem Vonues Ejakulimi Rocco Siffredi Sex Toys Delay Cream 50 ml

Krem Vonues Ejakulimi Rocco Siffredi Sex Toys Delay Cream 50 ml

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori