Sperm Volumizer Shiko me te madhe

Sperm Volumizer

A-001990

3 900 Lekë

Kujdes: Artikulli i fundit ne stok

Me shume informacion

Rritës i volumit të spermës bazuar në Zink dhe Selen.

Karakteristikat:

- Kontribuon për një spermatogjenezë të shëndetshme / normale

- Kontribuon në një prodhim optimal të spermës

- Ndihmon në përmirësimin e fertilitetit

- Mbështet nivelet e shëndetshme të testosteronit

Është një produkt unik i bazuar në përbërësit natyralë, e cila ndihmon në përmirësimin e prodhimit dhe cilësisë së spermës.

Këto kapsula mbështesin mbajtjen e niveleve të shëndetshme të testosteronit dhe kanë një efekt pozitiv në fertilitetin, në organet seksuale dhe në mirëqenien fizike.

Konsumi i rregullt i këtyre kapsulave kontribuon në një cilësi të shëndetshme të spermës dhe stimulon prodhimin e spermës.

Përdorimi i rekomanduar:

- Merrni një herë në ditë 3 kapsula me ujë të mjaftueshëm.

- Mos merrni më shumë se 3 kapsula brenda 24 orëve.

- Mos e tejkaloni sasinë e rekomanduar të përditshme.

Reviews

Write a review

Sperm Volumizer

Sperm Volumizer

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori