SET MASAZHI ORAL CANDY LIPS (shije LULESHTRYDHE)

A-002505

3 100 Lekë

Kujdes: Artikulli i fundit ne stok

Me shume informacion

Çfarë është ajo?

Një set i mrekullueshëm për të praktikuar masazhin oral përmes buzëve.  Në bazë ka një vaj aromatizuar, me shije luleshtryshe, për një efekt të ngrohtë në puthje. Për më tepër kiti përfshin një pendë, e cila nëse përdoret me mençuri (sipas udhëzimeve në manualin e bashkëngjitur) mund të sjellë masazhin në një nivel sipëror.

Ky set do t'ju japë momente të paharrueshme intime ... Ideale për sensualitetin oral në zona specifike të trupit.

Për çfarë shërben ajo?

Buzët, sidomos me ndihmën e këtij seti, mund të japin kënaqësi të papërshkrueshme dhe të jetë paraloja më e mirë për çdo marrëdhënie në cift.

Si ta përdorni?

Aplikoni në buzët tuaja vajin; shih manualin e bashkangjitur në paketim për specifikimet dhe këshilla.

Masat paraprake: mos e aplikoni në lëkurën e irrituar ose të plagosur.

Në rast të acarimit, ndërpritni përdorimin e produktit.

Në rast kontakti me sytë, shpëlajeni me ujë.

Produkti duhet të ruhet në një ambient të freskët dhe të thatë.

Mbajeni larg fëmijëve.

Reviews

Write a review

SET MASAZHI ORAL CANDY LIPS (shije LULESHTRYDHE)

SET MASAZHI ORAL CANDY LIPS (shije LULESHTRYDHE)

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori