PARFUM PËR MESHKUJ “INSTIKTI FEMËROR” Shiko me te madhe

PARFUM PËR MESHKUJ “INSTIKTI FEMËROR”

A-003362

3 200 Lekë

Me shume informacion

Instinkti i femrës është një parfum që të rrisni me shume vemendjen ndaj jush? Mund të hyni në lojën e joshjes me këtë aromë nxitëse erotike për të tërhequr gratë, do të jetë partneri i padukshëm në lojën e joshjes për ju. Kombinimi special i elementeve aktive sensuale dhe afrodiziakëve stimulon eksitimin e dëshirës seksuale femërore dhe perceptohet menjëherë në një nivel të pavetëdijshëm. Ai  është në gjendje të tërheqë gratë në një tërheqje seksuale.

Paketë 15ml. Produkti "Made in Italy"

Reviews

Write a review

PARFUM PËR MESHKUJ “INSTIKTI FEMËROR”

PARFUM PËR MESHKUJ “INSTIKTI FEMËROR”

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori