PREZERVATIV AMOR NEON (2 COPË) Shiko me te madhe

PREZERVATIV AMOR NEON (2 COPË)

A-003383

450 Lekë

Me shume informacion

Materiali: Latex

Gjatësia: 18 cm

Diametri: 5.2 cm

Përmbajtja: 2 copë

 

Neoni nga linja Amor janë prezervativë në lateksin natyror, të lubrifikuar dhe ndriçues. Veçori e tyre qëndron pikërisht në faktin se ata ndriçojnë në errësirë. Jeta juaj seksuale nuk do të humbasë më dritën e erotizmit dhe eksitimit falë këtyre prezervativëve të mahnitshëm. Neoni nga Amor është një produkt i vërtetë trendi, i aftë për të dhënë siguri dhe argëtim maksimal për ata që i përdorin me origjinalitet. Me Neon nga Amor do të keni mundësi të krijoni skenare të pazakonta erotike me partnerin tuaj, dhe në të njëjtën kohë të mos keni probleme për të veshur një prezervativ në errësirë. Për të ushqyer lumineshencën dhe për të prodhuar efektin fosforeshent, mund të ekspozoni prezervativin për rreth 30 sekonda në dritë të drejtpërdrejtë. Kohëzgjatja e luminescencës është e ndryshueshme, por mbetet e dukshme në errësirë edhe për orë të tëra. Të gjithë prezervativët AMOR kontrollohen në mënyrë elektronike për të siguruar sigurinë maksimale.

Reviews

Write a review

PREZERVATIV AMOR NEON (2 COPË)

PREZERVATIV AMOR NEON (2 COPË)

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori