PREZERVATIV AMOR XXL (3 COPË) Shiko me te madhe

PREZERVATIV AMOR XXL (3 COPË)

A-003384

650 Lekë

Kujdes: Artikulli i fundit ne stok

Me shume informacion

Materiali: Latex

Ngjyra: transparente

Gjatësia: 19 cm

Diametri: 5.4 cm

Përmbajtja: 3 copë

 

Prezervativët Amor XXL janë prezervativë ekstra të mëdhenj në lateks transparent me rezervuar. Dimensionet e tyre janë më të mëdha se prezervativët e zakonshëm. Ato janë krijuar për të siguruar mbështetje për masa anatomike ekstra-të mëdha dhe për të siguruar më shumë hapësirë për ata që kërkojnë rehati të ekzagjeruar, me siguri maksimale dhe kënaqësi maksimale. Ata kanë një formë të zgjeruar në zonën e sipërme, për të lejuar glans të bredhë lirshëm. Transparenca dhe lubrifikimi ekstra, të gjitha prezervativët AMOR XXL kontrollohen elektronikisht për të siguruar sigurinë maksimale.

Reviews

Write a review

PREZERVATIV AMOR XXL (3 COPË)

PREZERVATIV AMOR XXL (3 COPË)

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori