XHEL PËR EREKSION TË FUQISHËM EXTRA HARD

A-003528

3 500 Lekë

Kujdes: Artikulli i fundit ne stok

Me shume informacion

PERMBAJTJA: 50 mililitra
DEDIKUAR: Për mashkullin
STIMULIMI: Penisi
VETITE: Testuar klinikisht

çfarë

Fuqia Extra Hard është një xhel për fuqizimin e ereksionit që do t'ju japë efekte befasuese. I pergatitur me ekstrakte stimuluese natyrore dhe paprika, një përbërës që ndihmon në mënyrë të konsiderueshme për të gjallëruar lëkurën dhe tonifikimin e muskujve te penisit.

Për çfarë është?

Penisi do të forcohet në ngritjen e tij i cili do të jetë më madhështor dhe më i qëndrueshëm. Me një masazh të thjeshtë dhe vetëm disa minuta pritje do të ngjiteni një hap me lart në shkallën e kampionëve të seksit. Përdorimi i përditshëm i Xtra Hard garanton rezultate më efektive.

Si ta përdorni

Aplikoni një sasi të vogël xheli në penis dhe masazhoni intensivisht, prisni disa minuta.
Masat paraprake: mos aplikoni në lëkurë të irrituar. Në rast të acarimit, ndaloni përdorimin e produktit dhe lajeni me ujë.
Në rast kontakti me sytë, lajini me ujë.
Produkti duhet të ruhet në një mjedis të freskët dhe të thatë.
Mbajeni larg fëmijëve.
Vetëm për përdorim të jashtëm.
Mos e gelltisni.

Reviews

Write a review

XHEL PËR EREKSION TË FUQISHËM EXTRA HARD

XHEL PËR EREKSION TË FUQISHËM EXTRA HARD

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori