Lubrifikant anal "Female relax" Shiko me te madhe

Lubrifikant anal "Female relax"

A-004004

3 200 Lekë

Kujdes: Artikulli i fundit ne stok

Me shume informacion

Lubrifikanti Relaksi femëror është delikat dhe prodhuar posaçërisht për përdorim anal. Produkti ka një efekt që sjell një ndjesi qetësuese dhe mpirje. Lubrifikanti Femra Anal Relax ka një aromë të lehtë të mentolit dhe garanton lubrifikim të gjatë. Lubrifikuesi nuk përmban latex, nuk ngjitet dhe nuk thahet. Cobeco Pharma paraqet një linjë të re për gratë, me produkte posaçërisht për të përmbushur nevojat e grave, si në aspektin e pamjes ashtu edhe të ndjesive.

Reviews

Write a review

Lubrifikant anal "Female relax"

Lubrifikant anal "Female relax"

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori