Lubrifikant me bazë uji "Lube Tube Hot" Shiko me te madhe

Lubrifikant me bazë uji "Lube Tube Hot"

A-004005

2 900 Lekë

Me shume informacion

Përmbajtja: 150 mililitra

Dedikuar: Për cifte femër/mashkull; mashkull/mashkull

Stimulimi: Anal, Penis, Vaginal

Karakteristikat: Testuar klinikisht

 

Çfarë është?

Lube Tube Hot është një lubrifikant me bazë uji, i cili ndihmon në rritjen e kënaqësisë dhe intimitetit duke krijuar një efekt ngrohjeje të butë për femrat dhe meshkujt. Tube Lube nuk është ngjitës dhe është i lehtë për tu pastruar.

 

Një lubrifikant mund të shtojë shumë kënaqësi në çdo marrëdhënie. Aplikimi i mirë mes partnerëve është paraprakisht tepër emocionues dhe që rrit bashkëveprimin dhe njohuritë e ndërsjella. Efekti i ngrohjes së Lube Tube Hot gjithashtu do t'ju çojë shpejt në një fazë të eksitimit ekstrem dhe do ta bëjë kontaktin tuaj më eksploziv!

 

Si përdoret?

Hapeni dhe aplikojeni në zonën e planifikuar.

Masat paraprake: mos aplikoni në lëkurë të irrituar.

Në rast të acarimit, ndaloni përdorimin e produktit dhe shpëlajeni me ujë.

Në rast kontakti me sytë, shpëlajeni me ujë.

Produkti duhet të ruhet në një mjedis të freskët dhe të thatë.

Mbajeni larg fëmijëve.

Vetëm për përdorim të jashtëm.

Mos e gëlltitni.

 

Reviews

Write a review

Lubrifikant me bazë uji "Lube Tube Hot"

Lubrifikant me bazë uji "Lube Tube Hot"

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori