Spraj anal rilasant - "anal boyglide anal relaxing" 20 ml Shiko me te madhe

Spraj anal rilasant - "anal boyglide anal relaxing" 20 ml

A-004604

2 600 Lekë

Me shume informacion

Falë vetive të tij super zbutëse dhe elastike, relakson tensionin e muskujve të zones anale duke lehtësuar kontraktimet e tij, duke garantuar kënaqësi maksimale. Një ndihmë e vlefshme për të parandaluar çdo ndjesi dhimbjeje. Mund të përdoret në mënyrë të sigurt me objektet dhe pajisjet e lateksit, formula e tij garanton përputhshmëri totale me prezervativët.

Si të përdorni: Aplikoni 2 ose 3 sprucime përpara marrëdhënies seksuale dhe bëni masazh për aq kohë sa është e nevojshme. Paralajmërime: Mos e përdorni në rast të lëkurës së dëmtuar ose të irrituar.

Reviews

Write a review

Spraj anal rilasant - "anal boyglide anal relaxing" 20 ml

Spraj anal rilasant - "anal boyglide anal relaxing" 20 ml

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori