PALETË E DYFISHTË DOUBLE SPANK PADDLE LOVE Shiko me te madhe

PALETË E DYFISHTË DOUBLE SPANK PADDLE LOVE

A-002501

2 100 Lekë

Me shume informacion

Çfarë është ajo?

Toyz4Lovers paraqet Slave Double Spank Paddle, një paletë klasike në eko-lëkure, me shkrimin “LOVE” për të “vulosur” në lëkurë, me një kapje të rehatshme me rrip dore. Me Art Fetish ju do të jeni në gjendje të përjetoni të gjitha dëshirat tuaja më të thella.

Për çfarë shërben?

Ai është një lopatë që përdoret për të dhënë një goditje të shëndetshme dhe efektive, e njohur edhe si spanking (shuplaka në të pasmet). Kjo është një goditje e dyfishtë, sepse përveç goditjes së tij lëshon damkën e dashurisë në zonën e goditur. E bërë prej lëkure me fjalën “love” që do të mbetet mirë si shenjë në lëkurën tuaj, ka një pamje të dukshme fetish me një formë drejtkëndore dhe të sheshtë. Është një objekt shumë i thjeshtë në përdorimin e tij, por në të njëjtën kohë, jashtëzakonisht nënshtrues.

Reviews

Write a review

PALETË E DYFISHTË DOUBLE SPANK PADDLE LOVE

PALETË E DYFISHTË DOUBLE SPANK PADDLE LOVE

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori