Dildo Transparent Crystal Jellies 14.7 cm

EF0437

3 800 Lekë

Kujdes: Artikulli i fundit ne stok

Me shume informacion

Dildo Transparent Crystal Jellies 14.7 cm

Me gjatesi 14.7 cm.

Diameter 3.5 cm.

Penetrim 11.68 cm.

Me nje dizajn te vecante, transparet.

Materialet me te cilat perbehet jane te sigurta per trupin si dhe Sil-A-Gel antibakterial.

Reviews

Write a review

Dildo Transparent Crystal Jellies 14.7 cm

Dildo Transparent Crystal Jellies 14.7 cm

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori