Pompe Stimuluese Dhe Zmadhuese Gjoksi Breast Cupping System

EF0563

9 900 Lekë

Kujdes: Artikulli i fundit ne stok

Me shume informacion

Pompe stimuluese per zmadhimin e gjoksit.

Krijoni nje zmadhim te perkohshem te gjoksit me ane te ketij sistemi manual pompimi me kupa.

Perdorni pompen per te krijuar vakum sipas deshires. Mbajeni ashtu per pak minuta dhe do vini re amadhimin e perkohshem te gjoksit. Perdorimi i vazhdueshem dhe i rregullt mundeson rritjen e perhershme te gjoksit.

Paketimi permban dy kupa ku sesila ka nje unaza gome rreth buzes per nje puthitje me te mire.

Lidhni tubin me kupen dhe pompen manuale. E lehte per tu perdorur.

Arrini rezultatin e deshiruar pa shume mundim.

Materialet: ABS; plastik

Diametri: 10,7 cm

Gjatësia: 12 cm

Reviews

Write a review

Pompe Stimuluese Dhe Zmadhuese Gjoksi Breast Cupping System

Pompe Stimuluese Dhe Zmadhuese Gjoksi Breast Cupping System

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori