Vibrator Rrip Strap On

A-000938

5 400 Lekë

Kujdes: Artikulli i fundit ne stok

Me shume informacion

Ky është një penis vibrator, me rrip mjaft realist duke përfshirë venat dhe testikujt që janë shumë emocionuese. Kjo do t'ju lejojë të mbani një rrip elastik dhe rezistent, por mbi të gjitha i lehtë në lëkurë sikur të ishte ajër. Kështu që ju mund t'i kushtoni seksit në liri dhe siguri të plotë, në rehati maksimale. Lëshohuni duke u rrëmbyer nga kënaqësia

Diametri: 5 CM

Gjatësia: 20.5 CM

Penetrimi: 16.8 cm

Bateritë: 2XAAA (NUK përfshihen)

VIBRIM: PO

Reviews

Write a review

Vibrator Rrip Strap On

Vibrator Rrip Strap On

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori