Vibrator Rrip Strap On (E Zezë)

A-000937

5 400 Lekë

Me shume informacion

Ky është një penis vibrator realist, me rrip duke përfshirë dhe venat që janë shumë emocionuese. Kjo do t'ju lejojë të mbani një rrip elastik dhe rezistent, por mbi të gjitha i lehtë në lëkurë sikur të ishte ajër. Kështu që ju mund t'i kushtoni seksit në liri dhe siguri të plotë, në rehati maksimale. Lwshohuni duke u rrëmbyer nga kënaqësia

Reviews

Write a review

Vibrator Rrip Strap On (E Zezë)

Vibrator Rrip Strap On (E Zezë)

Materiali: PVC

Ngjyra: Mishi E Zezë

Diametri: 5 CM

Gjatësia: 20.5 CM

Penetrimi: 20.5 cm

Bateritë: 2XAAA (NUK përfshihen)

VIBRIM: PO

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori