Unazë Penisi Timeless

A-000921

1 100 Lekë

Kujdes: Artikulli i fundit ne stok

Me shume informacion

Unaza TIMELESS LONG RING është një unazë penisi, një instrument kënaqësie që ju lejon të ngadalësoni qarkullimin e gjakut dhe kështu të zgjasin ereksionin e penisit. Ky model është veçanërisht i gjatë (6 centimetra), në mënyrë që t'i përshtatet penisit në lartësi dhe të kanalizojë qarkullimin e gjakut në zonën e kokës. Në të njëjtën kohë, shton trashësinë e penisit, duke vepruar si një këllëf fallik.

Reviews

Write a review

Unazë Penisi Timeless

Unazë Penisi Timeless

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori