Dildo Realist Real Rapture Brown 7

A-001429

4 300 Lekë

Me shume informacion

Shija e Tokës, është nje dildo real dhe i fuqishem. Nëse jeni duke kërkuar për një kënaqësi të re, provojeni. Ai është fleksibël, i këndshem dhe i butë në prekje, dhe është pak i lakuar për të lejuar penetrim më të mirë. I forte dhe me nje trup me damare ai garanton kënaqësi. I pajisur me një bazament me thithje në bazë për të provuar atë në pozicione të ndryshme Pa fhthalate dhe latex, produkt hypoallergenik.

Reviews

Write a review

Dildo Realist Real Rapture Brown 7

Dildo Realist Real Rapture Brown 7

Diametri: 4,5 CM

Gjatësia: 20,5 CM

Penetrimi: 18.5 CM

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori