Gojëz “Breathable Ball Gag” (Rozë)

A-001600

1 800 Lekë

Me shume informacion

Çfarë është ajo?

Gojëza është një nga lodrat më të dashura të seksit në botën e fetish dhe dominimit, pasi ju lejon të dominoni ose të dominoheni nga mbyllja e gojës dhe privimi i fjalës. Është një produkt bazik për të gjithë ata që duan diçka më shumë nga marrëdhëniet e tyre dhe që marrin një eksitim më të madh nga lojërat seksuale të dominimit.

 

Për çfarë është ajo?

Hiqjani partnerit të drejtën e fjalës, të përpëlitët nën këmbët tuaja, duke pritur që ju t’i jepni kënaqësi! Produktet e serisë Fetish Art nga Toyz4Lovers janë bërë për të kënaqur dëshirat tuaja aspak konformiste, për të nxitur sektorët më të thellë të seksualitetit tuaj.

 

Si ta përdorni?

Vendoseni në fytyrë në mënyrë që topi përputhet me gojën, duke rregulluar madhësinë sipas pëlqimit tuaj. Vrimat mbi top e lehtësojnë frymëmarrjen.

 

Reviews

Write a review

Gojëz “Breathable Ball Gag” (Rozë)

Gojëz “Breathable Ball Gag” (Rozë)

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori