VIBRATOR “LEPURI & SFERA MAGJIKE”

A-002518

6 400 Lekë

Kujdes: Artikulli i fundit ne stok

Me shume informacion

Materiali: TPR

Ngjyra: VJOLLCË

Diametri: 3 CM

Gjatësia: 21,5 CM

Penetrimi: 11,3 cm

Bateritë: 4 X AA nuk përfshihen

Dridhje: PO

 

PËRSHKRIMI

Linja e produkteve Magic Tale nga T4L (Toys for Love) paraqet shumëfunksionet e lepujve për një stimulim të gruas në 360 °. Sfera magjike është krijuar në mënyrë të papërshkueshme nga uji dhe është i pajisur me rrotullimin e fustit me funksionin rrotullim i kundërt dhe me vibrim me disa shpejtësi. Motorri i dyfishtë e bën rrotullimin si për boshtin me perlat e saj ashtu edhe për vibratorin anal.

Reviews

Write a review

VIBRATOR “LEPURI & SFERA MAGJIKE”

VIBRATOR “LEPURI & SFERA MAGJIKE”

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori