PENIS REALIST STRAP-ON

A-003363

5 400 Lekë

Kujdes: Artikulli i fundit ne stok

Me shume informacion

Materiali: ABS, PVC

Ngjyra: E zezë

Gjatësia: 12.7 cm

Diametri: 3.6 cm

Përdorimi: femër/mashkull

Stimulimi: Anal

 

Çfarë është?

Një plug anal është një mjet stimulimi për zonën tuaj B. I pajisur me një kokë me majë konike për t’u futur lehtësisht dhe me një pompë që fryn duke rritur madhësinë e plugut për ta rritur kënaqësinë tuaj drejt ndjesive të reja dhe ekstreme. Ky model është një madhësi M (12,7 cm e gjatë x 3.6 në diametër).

 

Për çfarë shërben?

Është shumë i vlefshëm për dashamirët e stimulimit anal, fryhet lehtësisht me pompë dore dhe ka një valvul të lëshimit të shpejtë, për të arritur madhësinë e dëshiruar. Duhet të provohet edhe gjatë formave të tjera të stimulimit seksual.

 

Si përdoret?

Vendosni plugun në anus, fryjeni me pompën në madhësinë e kënaqshme.

Reviews

Write a review

PENIS REALIST STRAP-ON

PENIS REALIST STRAP-ON

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori