Dildo Real Rapture Sky Emotion 11”

A-003978

5 400 Lekë

Me shume informacion

Materiali: pvc

Gjatësia: 31.3 cm

Diametër: 6.5 cm

Dedikuar: për fermrën

Stimulimi: vaginal

Vetitë: Me gotë thithëse

 

Sky Emotion 11"nga Toyz4Lovers është një dildo me një formë realiste e bërë nga material xhel në ngjyrë pink transparente, duke përfshirë venat, kokën, testikujt dhe gotën e thithjes në bazë. Sky Emotion 11" përfaqëson nivelin më të lartë të arritshëm, përsa i përket përmasave. Me dimensionet e tij, jo më pak se 31 cm, do t'ju bëjë të prekni qiellin me një gisht, do t'ju bëjë të fluturoni në zemrën e kënaqësisë. Me të ju do të argëtoheni duke kërkuar kënaqësi maksimale dhe në një qëllim përfundimtar, ekstazën.

Reviews

Write a review

Dildo Real Rapture Sky Emotion 11”

Dildo Real Rapture Sky Emotion 11”

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori