Pompe zhvilluese dhe vibruese penisi "finger touch sense" Shiko me te madhe

Pompe zhvilluese dhe vibruese penisi "finger touch sense"

A-004645

5 400 Lekë

Me shume informacion

Materiali: Tpr

Gjatësia: 22.9 cm

Diametri: 5.7 cm

Dridhja: Po

 

PËRSHKRIMI

Kjo Lodër është pjesë e linjës Pump UP të Toyz4Lovers. Eshte një zhvillues me të vërtetë i lehtë për t'u përdorur si pompë dore. Ereksionet tuaja nuk do të jenë më të njëjtat, ato do të përmirësohen në madhësi dhe kohëzgjatje, falë presionit të ajrit me pompën efikase me një formë specifike për ta shtypur / tërhequr me gishtat. Finger Touch Sense ka një trup cilindrik transparent, i cili ju lejon të shikoni përparimin e penisit në kohë reale, dhe është bërë me materiale me cilësi të lartë, pa filtate dhe të sigurt. Prania e vibrimit dhe hyrja në formë vagine simulojnë kënaqësinë e një masturbatori, i cili do ta bëjë përdorimin e tij një përvojë me kënaqësi të pamasë. Për një përdorim edhe më të kënaqshëm rekomandojmë përdorimin e lubrifikantit. Gjtesia e cilindrit 25,90 CM.

Reviews

Write a review

Pompe zhvilluese dhe vibruese penisi "finger touch sense"

Pompe zhvilluese dhe vibruese penisi "finger touch sense"

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori