Menge penisi "timeless solid tip"

A-004648

3 500 Lekë

Kujdes: Artikulli i fundit ne stok

Me shume informacion

Materiali: Tpe

Ngjyra: transparente

Gjatësia: 22.4 cm

Diametri: 5.5 cm

Përkushtuar: Për mashkull, për çiftin

Stimulimi: Vaginal

                                

Asgjë nuk rritet përgjithmonë: e përgatitur ne material të rehatshëm për penisin tuaj që do t'ju japë trashësi dhe, veçanërisht në këtë rast, gjatësi prej 22.5 centimetra!

 

Për t’ju dhënë disa centimetra qe kane shumë rëndësi, 22.5 e gjatë dhe elastike, me nje koke te forte me gati 8 centimetra, për kënaqësinë e partneres tuaj. Kjo lodër do t'i përmbahet ne menyre te përkryer penisit tuaj, dhe do të garantojë një depërtim rekord.

 

Si perdoret?

Vendoseni në mengen, mundësisht pas lubrifikimit. Në fund të çdo përdorimi është e nevojshme të pastroni lodrën me një pastrues specifik antibakterial për lodrat seksi.

 

Reviews

Write a review

Menge penisi "timeless solid tip"

Menge penisi "timeless solid tip"

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori